Våra tjänster

Ett hållbart trä och parkettgolv ger dig glädje i många år. Det finns skiftande kvalitéer mellan 10 – 22 mm. Trä är ett levande material och bör förvaras i obruten förpackning i 48 timmar i det rum som det ska läggas in. Ett traditionellt parkettgolv läggs med omsorg och är ett hantverk. Stavparkett i fiskbensmönster återfinns i hem från början av 1900- talet. Andra populära mönster för stavparkett är herkules, tegel och rutmönster. Ta kontakt med din golvläggare för inspiration och råd. Det finns obegränsade möjligheter med trägolv!

Stjärngolv AB jobbar endast med trägolv och kan erbjuda gamla tekniker som nåtning av furugolv och allt inom parkett. Vi är specialiserad på att lägga kortstavsparkett i klassiska parkettmönster t.ex. herculesmönster eller fiskbensmönster. Hos Stjärngolv AB får du hjälp med allt från grunden såsom planering, beställning och transport, till att lägga in golvet och avsluta med trösklar och lister.

När det är dags för underhåll och golvslipning anpassar vi metod för att uppnå det bästa resultatet för just ditt golv. Vi erbjuder en helhetslösning med ett fullt färdigt resultat med sockling och listning. Har du frågor om våra golv eller olika metoder, hör gärna av dig! 

Välkommen till Stjärngolv AB i Stjärnhov, Gnesta kommun!

Garanti

Du får två års lagstadgad

garanti på arbetet vi utför.

Våra partners